top of page

En dan staat opeens het Chinese 'Jeadeli Safety' voor je deur!

Al ruim jaar voor de Corona werd Creative Impact Point gemaild door het Chinees bedrijf Jeadeli Safety (gespecialiseerd in 'Safety Gloves') om voor een beurs in Duitsland een aantal folders te ontwerpen!?

Dit mailtje leek ons een grap en het werd dan ook zonder het echt te lezen weggegooid. Toen kwam er een tweede en derde mailtje! Wij dachten "wat is dit!!" Toch maar een rondje hier en daar gececked en wat bleek... één van onze zeer tevreden klanten had de naam Creative Impact Point in China laten vallen.


Dus toch maar dat derde mailtje beantwoord. Na een lange mailwisseling bleek dat dit grote concern eigelijk niet beschikte over een uitgewerkte corporatie identity. Om een lang verhaal kort te maken werd ons gevraagd of wij ze konden ondersteunen met het ontwerp van een nieuwe corporate logo Nadat men in China zelf de te volgen Europese marketing strategie hadden bepaald werd Creative Impact Point aan het werk gezet. Ook bij deze te volgen marketing strategie heeft Creative Impact Point hen ondersteund.

Er werd ook gekozen voor een nieuwe naam en zo werd 'Jeadeli Safety' 'JDL safety gloves'

Creative Impact Point heeft het nieuwe corporate logo mogen ontwerpen en ondertussen ook al een aantal labels en merken die vallen onder 'JDL safety gloves'

Wil je het uitgebreide verhaal horen spreek ons gewoon aan. We vertellen het je graag :)Recent Posts

See All

Comments


bottom of page